2023. augusztus 28-31. között Varsóban kerül megrendezésre a Vadbiológusok Nemzetközi Szövetsége 36. kongresszusa, a IUGB 2023. A konferencia fő témája a következő kérdésben fogalmazódik meg: “Quo vadis Wildlife Management? The future of wildlife management in changing social and environmental realities”.

Alapítványunk általános, nyitott pályázati lehetőséget kínál egyetemi hallgatók számára tudományos és szakmai konferenciákon történő részvétel támogatására. Felhívjuk a konferencia iránt érdeklődő hallgatók figyelmét, hogy ezen pályázat keretein belül a IUGB 2023 konferencián történő részvétel is támogatást nyerhet. Alapítványunk nyertes pályázat esetén hozzájárul a konferencia részvételi díjához, az ott tartózkodás időtartama alatt a szállás költségéhez, valamint a saját szervezésben történő utazási költséghez is.

A konferencia regisztráció határideje 2023. július 15., így a IUGB 2023 konferencián történő részvétel támogatására a pályázatokat lehetőség szerint 2023. július 7-ig kérjük benyújtani.

Az általános pályázati kiírás és a pályázatok benyújtásához szükséges űrlap ezen a linken érthető el.

Bátorítunk minden érdeklődő hallgatót, hogy éljen a lehetőséggel – bővítse szakmai tudását, értesüljön első kézből a legfrissebb kutatási eredményekről, alakítson ki új szakmai kapcsolatokat és mutassa be saját munkáját az erre lehetőséget kínáló nemzetközi tudományos konferenciákon, vegyen részt velünk a IUGB 2023-on!

Borítókép: Gschwindt Márk

LOG IN

Don’t have an account? Sign-up here