Fauna és Flóra Alapítvány

A KÜLDETÉSÜNK

A minket körülvevő világ védelmét csak akkor tudjuk hatékonyan végezni, ha ehhez megfelelő tudással rendelkezünk. Hiszünk abban, hogy a természet komplexitásának megértése a hatékony természetvédelem sikertényezője. Alapítványunk célja, hogy olyan motivált, kiemelkedő fiatalokat támogasson a természettudományok minél szélesebb körű megismerésében és az ehhez szükséges tudás megszerzésében, akikkel természeti értékeink megőrizhetők. 
Team

TEVÉKENYSÉGEINK

Szakma élénkítése

Szakma élénkítése

A hazai természetvédelem által hosszú ideje felhalmozott tudás és tapasztalat a természeti értékeink megőrzése számára igazi kincs. Arra törekszünk, hogy szakmai események és továbbképzések szervezésével megteremtsük a tudásmegosztás lehetőségét, hogy támogassuk a nagy múltra tekintő hagyományaink megőrzését és ezzel egy inspiráló, innovatív és kreatív környezetet alkossunk a szakma számára.

Tanulás támogatása

Tanulás támogatása

Támogatjuk a kiemelkedő, motivált fiatalokat a természettudományok mélyebb megértésében, segítünk az ehhez szükséges ismeretek és tapasztalatok elsajátításában. Arra biztatjuk az elhivatott fiatalokat, hogy kutatói és gyakorlati munka során gyűjtsenek első kézből tapasztalatot, ezzel versenyképes, naprakész ismereteket szerezve.

Hazai és nemzetközi együttműködés elősegítése

Hazai és nemzetközi együttműködés elősegítése

A fenntartható fejlődés érdekében, arra törekszünk, hogy természeti tudástárunkat határokon átívelő ismeretekkel is bővítsük. Igyekszünk a hazai vadgazdálkodási módszereket nemzetközi gyakorlattal ötvözni, a hazai és nemzetközi szakmai együttműködést elősegíteni, hiszen a vadvilág megőrzése csak együttes erőfeszítéssel lehete hatékony.

ISMERD MEG A CSAPATOT

KAPCSOLATFELVÉTEL

HISZEL A KÜLDETÉSÜNKBEN?

Ha banki átutalással szeretnéd támogatni alapítványunkat:

IBAN: HU25 1179 4008 2052 6568 0000 0000
BIC (SWIFT): OTPVHUHB

Ha bankkártyával szeretnél fizetni akkor:

LOG IN

Don’t have an account? Sign-up here