Pályázati felhívás: 3rd International Jackal Symposium

A Fauna és Flóra Alapítvány a III. Nemzetközi Sakál Szimpózium szakmai konferencián való részvételt támogató pályázatot hirdet. A támogatás célja, hogy a hallgatók a konferencián történő részvétellel az adott tárgykörben széles körű szakmai ismeretekre tegyenek szert, mely tudásukat tanulmányaik, doktori munkájuk, majd későbbiekben tudományos és szakmai tevékenységük során lesz lehetőségük alkalmazni és kamatoztatni.

Pályázatokat a 2022/23-as tanév őszi szemeszterében bármely mesterszintű, vagy doktori vadgazdálkodási képzésen aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatótól várunk.

Az Alapítvány a konferencián történő aktív részvételt támogatja, melyhez egy kutatást bemutató előadás vagy poszter elkészítése szükséges. A pályázati anyag részeként így többek között egy angol nyelvű abstract csatolását is várjuk, melynek tartalmi és formai követelményeiről az oldal alján található linken keresztül lehet tájékozódni.

A konferencia időpontja: 2022. november 2-4.

A konferencia helyszíne: Gödöllő, Magyarország

A részletes pályázati felhívás, valamint a pályázat leadásához szükséges pályázati űrlap alább letölthető.

Az abstract, illetve a poszter taratalmi és formai követelményeiről a konferencia hivatalos oldalán, az alább elérhető linkeken keresztül lehet tájékozódni.

Guidelines for Abstracts

Guidelines for Poster Presentations

(Borítókép: Gschwindt Márk)

Jelentkezés


LOG IN

Don’t have an account? Sign-up here